ee
en ru

CityBee veebruari uudiskiri 🐝

February 1, 2022

Toyota RAV4

Jaanuaris täienes meie autopark uue liikme võrra – eriti uhke Toyota RAV4 näol. Me oleme küll väga õnnelikud! 😍 Ideaalne luksuslik kaaslane igapäeva toiminguteks. Kas oled saanud juba sõita sellega? Et RAV4 üksikult end ei tunneks, tuleb üsna pea meile kampa ka Nissan Juke.

Muidugi ei saa mainimata jätta ka eriti mahlaseid pakkumisi jaanuari kuus – hinnad langesid mõnel päeval lausa 50% võrra ning CityBee sõidukeid tankides sai nautida ka tasuta Circle K kohvi. 😋

Mida võib oodata veebruari kuus?

VW T-Crossi ja kaubikute kampaania
Hetkel on meil käimas nädalane kampaania (31.01 kuni 06.02), kus VW T-Crossile ja kaubikutele kehtib eripakkumine autotellimuse puhul – toimetame auto tasuta kohale 3h jooksul soovitud aadressile ja esimesed 50km on tasuta.
Kuidas nüüd täpsemalt?
– Kui vajad autot kohe, siis leia omale sobiv auto ning helista meie klienditeenindusse numbril +372 600 0160 ning päevapakett rakendatakse sulle koheselt.
– Kui soovid, et toome auto sinuni, siis vormista tellimus kodulehel või meile helistades seekord kõigest 3h etteteatamisega.
– Toimetame auto kohale soovitud aadressile.
– Kohaletoimetamise tasu ei rakendu. 😉
– Kingitusena saad esimesed 50km tasuta veereda.
– Koheselt rakendub päevahind.
– Pakkumine kehtib ainult Tallinna piires.
Kaua oodatud (või vähem oodatud) valentinipäev 😏
Muidugi ei möödu ka see aasta meil ilma igasugu toredusteta. Üksikud (psst – vihje!) ja vähem üksikud võivad oodata väikesi kingitusi juba järgmine nädal. 🎁 Nii muuseas soovitame ka sotsiaalmeedial silma peal hoida – korraldame ka seal muheda loosi. 😉
Väike soojendus saabuvaks päevaks on meil ka Spotifys playlisti näol.
Ja muidugi palju muud põnevat. 😉

Kas teadsid?

Enamikul autodel signaali vajutades on see F-noodivõtmes?

Kõik, mida vajad, on CityBee rakendus!

Laadi alla rakendus, registreeru vaid 60 sekundiga ja asu teele!